Of ik de wereldpolitiek volg? Hell no! Als ik moet kiezen tussen de Kardashians of Nieuwsuur kies ik voor de Kardashians. No shame! šŸ˜‰

Maar natuurlijk maak ik me druk over onrecht en verbaas me over bepaalde uitspraken van politici. Slob, Slob, Slob.. (need I say more?).

4 Jaar heb ik me geƫrgerd aan Capslock Trump. Zou die man in het dagelijks leven ook op volume 10 converseren btw? Na de officiƫle mededeling dat Biden had gewonnen las ik een post op Social Media van een fan met alle prestaties van Trump. Ik hadb me echter voorgenomen om slechts 1x per dag te reageren op uitspraken die me ergeren, dus ik klikte snel door. Wat ik had willen zeggen: als iemand zoveel heeft bereikt, waarom heeft hij het dan nodig om zoveel (aantoonbare) leugens te verspreiden met het gevolg dat zijn land nu verdeelt is in twee kampen die elkaar naar het leven staan? Het is me echt een raadsel.

Needless to say dat ik Ā zaterdag meerdere malen heb getoast op de nieuwe president. Niet omdat ik geloof dat alles nu anders gaat worden, maar omdat er gelukkig ook heel veel mensen zijn die niet in conspiracy theorieĆ«n geloven en zijn leugens niet als zoete koek slikken. Mijn geloof in de mensheid is enigszins hersteld.

PS: Mijn nieuwe girl crush is Kamala Harrison. Wat een vrouw! šŸ˜