Mijn all-time favorite is Pippi Langkous . Die girl was echt badass! Ze was stoer, deed wat ze wilde en trok zich niets aan van mensen die haar wilden beperken. Haar uitspraak: “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan”, is legendarisch!
Michelle Obama is mijn huidige girl crush. Ik vond haar geweldig als First Lady! Laatst zag ik haar documentaire, Becoming, waarin je een kijkje krijgt in haar leven. Wat haar beweegt wordt nog duidelijker in de podcast die nu op Spotify staat.
In afl. 1 heeft ze een gesprek met Barack en nemen ze ons mee in de bijzondere reis die ze gemaakt hebben. Van de tijd dat ze in hetzelfde advocatenbureau werkten tot nu. Michelle was daar overigens niet gelukkig ondanks de hoge verdiensten en het mooie kantoor. Ze nam ontslag en ging werken voor de stad Chicago. Toen besefte ze hoe belangrijk het is om deel uit te maken van een echte “community”.
Haar leven staat nu in het teken van het zoeken naar verbinding en mensen te inspireren. En dat lukt haar aardig, getuige het succesvolle boek en de hysterische tour die ze maakte. Iets TE hysterisch in mijn ogen en typisch Amerikaans, maar goed. 😉
Tip! 👇🏼