Hoe het met me gaat? Wel goed eigenlijk!
Ik heb op dit moment een aantal klanten waar ik leuke dingen voor mag doen.
Zo werk ik o.a. voor Reuring Strijp-S, dat is een vereniging die alle (horeca) ondernemers op Strijp-S wil gaan vertegenwoordigen. Ze zijn nog in de opstartfase, maar ik ben er van overtuigd dat ze mooie dingen gaan doen. Ook voor de horeca op Strijp-S was de afgelopen tijd natuurlijk verschrikkelijk. Maar goede ondernemers kijken altijd vooruit! Ik ben blij dat ik deel uit mag maken van een leuk bestuur en dus van dichtbij mee mag maken hoe deze anderhalve meter maatschappij uit gaat pakken voor de horeca.
Voor Reuring ga ik administratieve werkzaamheden op me nemen zoals het plannen van vergaderingen, notulen maken en de ledenadministratie.

Enne…zo erg is het toch niet om thuis te werken? 😉